"Nincs azzal semmi baj, ha az embert a szorítóban vagy azon kívül padlóra küldik. A baj ott kezdődik, ha ott is marad." - Muhammad Ali

Karlovac European Open 2016.02.12-14.

Karlovac

Az elmúlt hétvégén volt az idei év első megmérettetése. Magasra tettük a lécet, mert ez a verseny egyből egy nagy, nemzetközi verseny, a horvátországi Karlovac-ban megrendezett Európa Kupa volt.

A verseny méreteit jól érzékelteti, hogy 21 ország 159 klubjának 1538 versenyzője vett részt rajta. Csapatunk ebben az erős és nagyszámú mezőnyben hat versenyzővel és természetesen Sensei Nagy Lajossal képviseltette magát. A folyamatosan magas szinten tartott csapatedzések és egyéni foglalkozások eredményeként csapatunk kiemelkedő eredményt ért el, ugyanis három arany és hat bronzérmet szerzett.

Verseny5

A későbbi teljesítménye alapján Doriánnak akár kettő aranya is lehetett volna, de light contact-ban egy téves orvosi döntés folytán nem folytathatta a versenyt. Ezek után bebizonyította a döntés helytelenségét, ugyanis kick-light-ban elhozta az aranyat.

Verseny3

Verseny2

 

 

 

 

 

 

 

Sági Norbi is megmutatta, milyen az igazi magyar virtus, mivel duplán diadalmaskodott ellenfelein és mindkét versenyszámában a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Light contact  -94kg

– Sági Norbert arany

– Tippanucz Miklós bronzVerseny1

– Szabó Roland bronz

Light contact +94 kg

– Nagy Tamás bronz

Kick light – 42 kg

– Varga Dorián arany

Kick light -89 kg

– Sági Norbert arany

– Tippanucz Miklós bronz
Kick light – 94 kg

– Szabó Roland bronz

Kick light + 94 kg

Nagy Tamás bronz

 

 

Gratulálunk a versenyzőknek és a Sensei-nek a felkészítésért.

 

Hajrá L.S.P.!