"Nincs azzal semmi baj, ha az embert a szorítóban vagy azon kívül padlóra küldik. A baj ott kezdődik, ha ott is marad." - Muhammad Ali

Parádés évkezdés

A téli álmot meghagyjuk a medvéknek, nálunk nincs szünet. 🙂 A január az alapozás és az övvizsgára való felkészülés időszaka, nem volt ez másképp idén sem. Alapos felkészülést követően, február 3.-án Stricz Richárd V. dan és mesterünk, Sensei Nagy Lajos III.dan előtt harcosaink sikeres vizsgát tettek.
 

 

Ezután viharos gyorsasággal követték egymást az események. A vizsgát követő hétvégén már Karlovacban, majd az azt követő hétvégén Pozsonyban, az idei Világkupa sorozat két állomásán kellett helyt állni versenyzőinknek. A felkészülés sikerességét jelzi, hogy a két eseményről 10 arany-, 7 ezüst-, és 11 bronzéremmel gazdagabban térhettünk haza.

 

 

Ezt követően egy több egyesülettel közösen szervezett, sikeres, csapatszintű tréningen vettünk részt nagy létszámban, ahol lehetőség volt új ellenfelekkel gyakorolni a technikákat. Köszönet a lehetőségért és a szervezésért.
Ebben a felpörgetett üzemmódban megyünk tovább, a következő állomás a Nyílt Kempo Világkupa lesz Szigetszentmiklóson, márciusban.

 

 

Hajrá L.S.P. Team!