"Nincs azzal semmi baj, ha az embert a szorítóban vagy azon kívül padlóra küldik. A baj ott kezdődik, ha ott is marad." - Muhammad Ali

Aranyeső, avagy bevettük Nádudvart :)

A hosszú hétvége szombatján zajlott le a II. Kövy 4Fight Nádudvar Kupa Nyílt Országos kick-box verseny. Csapatunk erősen készült erre az eseményre, amit az is mutatott, hogy a 25 versenyzővel és kísérőkkel együtt több, mint ötvenen indultunk el hajnalban.Időben és megfelelő harci kedvvel érkezve hamar magunk mögött tudhattuk a mérlegelést és egyéb hivatalos kötelmeket, majd versenyzőink megkezdték a ráhangolódást az előttük álló küzdelmekre.

20170429_100955

                                                                                                                                 ♣

Ez alkalommal a light és kick-light versenyszámokon kívül point-fightingban is szerencsét próbáltunk, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Harcosaink a gyermek korosztálytól kezdve egészen a Master Class kategóriáig képviselték egyesületünket. Lassan csordogáltak a mérkőzések, ahogy teltek az órák úgy nőtt a harci kedv is. Sajnos, néhány sérülés is becsúszott, volt, aki nem sokkal később már „feljött belőle”, de volt, akinek ez még hosszabb idő lesz, jobbulást nekik.

20170429_233841

                                                                                                      ♣

Ahogy ránk esteledett, úgy gyűltek az érmek szép sorban, és szerencsére a legfényesebb fajtából kellett a legtöbbet összeszámolni. Bár nem hirdettek ilyen kategóriában győztest, de bátran állítom, hogy a legeredményesebb egyesület címét is nekünk osztották volna ki, mivel 15 arany, 10 ezüst és 8 bronzérem talált nálunk gazdára.

                                                                                                      ♣

Bence

 

 

Harcosaink közül ki kell emelni kadett I-es versenyzőnket, Szabó Bencét, aki azáltal, hogy mindhárom kategóriában ( light, kick-light, point-fighting) a dobogó legfelső fokára álhatott fel elnyerte a verseny legeredményesebb versenyzője címét és ezáltal a csapat legjobbika is lett.

Sajnos, a szervezők nem kalkuláltak ekkora létszámmal, így a verseny jócskán belenyúlt az éjszakába és szinte a kelő kakasokkal egyidőben érkeztünk haza. Ettől eltekintve egy nagyon jó hangulatú és sikeres versenyt tudhatunk a hátunk mögött és egy újabb lépést tettünk a sikeres világkupa szereplés felé.

Gratulálunk a versenyzőknek és köszönjük Mesterünknek a felkészítést!

Hajrá L.S.P.