"Nincs azzal semmi baj, ha az embert a szorítóban vagy azon kívül padlóra küldik. A baj ott kezdődik, ha ott is marad." - Muhammad Ali

Országos, közös küzdősport edzés

 

Közös edzés

Nagy Lajos által vezetett LSP Team Sportegyesület szervezésében, országos küzdősport edzésre került sor április 12-én a mogyoródi Sportcsarnokban.

 

Több egyesület edzője és tagjai vettek részt az eseményen.

Közös edzés
Többek közt: Rehák György (Elnökségi tag Magyar Kick Box Szövetség), Vojvoda György (nemzetközi ring bíró), Vörös Roland (Thai box edző), Ott Éva (Thai Box) edző, Szepesi Attila (Thai box edző), Német Ferenc (elnökségi tag Magyar Kick Box Szövetség), Juhász Gábor (alelnök, Magyar Kick Box Szövetség), Nagy Lajos (elnök LSP Team Sportegyesület).

 

Számos junior és felnőtt válogatott versenyző, valamint versenyzői tapasztalatokkal nem rendelkező tanulók sparingolhattak egymással. Így mindenkinek lehetősége volt tapasztalatcserére, technikák gyakorlására, harci értékének kipróbálására.
Az edzés barátságos légkörben telt el, amelynek végén minden edző büszkén tekinthetett tanítványaira a szorgalmas, kemény munkáért és a sportszerű, fegyelmezett viselkedésért.
Tanulságképpen elmondhatjuk, hogy nagy értéke van az ilyen közös programoknak, s reméljük még több ilyen alkalomra lesz lehetőségünk. Az Egyesület ezúton is köszöni mindenkinek a részvételt.

 

Akik megtiszteltek jelenlétükkel: Re-Gym, Kazincbarcikai Küzdősport SE., B&G Angels Veresegyház, Titán SE.

Közös edzés