"Nincs azzal semmi baj, ha az embert a szorítóban vagy azon kívül padlóra küldik. A baj ott kezdődik, ha ott is marad." - Muhammad Ali

Éremeső Budapesten

A hétvégén rendezték meg a BOK (volt SYMA) csarnokban a 25. Magyar Kick-box Világkupát.

42 ország 284 egyesületének 1700 versenyzője érkezett a fővárosba, a versenyre magára pedig majd 3200 nevezés érkezett. Ezekkel az impozáns számokkal minden idők legnagyobb magyarországi Világkupa versenyét tudhatjuk a hátunk mögött. Csapatunk számára az idei év egyik kulcsfontosságú eseménye volt ez, ennek megfelelően készültek harcosaink a megmérettetésre.

Fegyelmezett versenyzéssel 2 arany- 5 ezüst- és 11 bronzérmet sikerült begyűjteni, ezáltal a korosztályukban Nagy Míra, Pálfalvi Bíborka Panni, Szabó Bence és Vilhelm Zalán is ranglista elsőként várják a további versenyeket és ezzel az eredménnyel a korosztályos válogatottba is megváltották a belépőjegyet.

Nagy Míra ezen felül még elbüszkélkedhet azzal, hogy immár tízszeres Világkupa győztesnek mondhatja magát, ami komoly fegyvertény a jövőt illetően. A fenti eredménnyel csapatunk a klubok rangsorában az előkelő 38. helyen végzett.

Gratulálunk az ifjú versenyzőknek és köszönjük Mesterünknek a felkészítést. Az élet viszont az ünneplés után megy tovább, vár minket két hét múlva Esztergom és az utánpótlás OB.

Hajrá LSP Team!